Naptár

Létszámláló

Beszéddoboz


Bölcsesség

Utolsó kommentek

  • olvasó: Szia Ajánlom,(ha még nem olvastad) David C Kortentől a "Tőkés társaságok világuralma" című könyv... (2008.09.28. 16:08) Illuminátusok, korunk irányítói.
  • Tökmag: Ajjajj itt komojan kommentek kellenek 1 baj van a bloggal, h kevés az írás RÓLAMxd (2008.05.15. 21:24) Vicces hét
  • Lujzi: Sziiiiaaaaaa! Úristen, elolvastam az ÖSSZESET! Végre egy info óra, amin nem szar programozás van, ... (2008.05.09. 08:55) Meccs, és más...
  • Zsófi: Nyomon követem életed izgalmait:P...nagyon izgik:D...kíváncsi vagyok mit csinálsz a szünetben és m... (2008.05.02. 15:28) Ballagás, és kikapcsolódás
  • Tökmag: Itt vok én az egyik tökhülye haver(?) és köszi h beleírtál, TÉLLEG egész nap ezt fogod hallani! Am... (2008.04.29. 20:06) Kedd
  • Utolsó 20

Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej.

2008.06.05. 16:48 Hujjel

Illuminátusok, korunk irányítói.

most

megragadom az alkalmat, hogy közzé tegyem, a jó retorika szövegemet, de mivel ezt lealább 10 perc lenne előadni, így ne mteszem. Az előadással az volt a baj, hogy túl általános témát választottam, így 5 perc biztos ne mvolt elég elmesélni mindet, egy másfélórás előadásban a teljes témát lefedő beszédet lehetne mondani, de ahogy beszélek, már a kis 5-percesen is elalutt a szemét Patty.XD, nah de itt van és tök izigXD.

Illuminátusok, korunk irányítói

Először is vegyünk valami konkrét dolgot, ami bizonyítja az Illuminátus Rend létezését és a politikai erejét. Az egyik legérdekesebb ilyen dolog az amerikai egydolláros. Mivel az Egyesült Államok 1913-ban átadta a pénzkiadás jogát a több részben Illuminátusok által irányított Federal Reserve System-nek, így nem volt nehéz elrejteni ezt az igencsak jelentős szimbólumot az egy dollároson. A pénz hátuljának a baloldalán van egy érdekes szimbólum. A képen egy befejezetlen piramis látható, ami felett egy háromszögbe zárt szem ragyog. A piramis körül két felirat olvasható: “Annuit Coeptis“ és “NOVUS ORDO SECLORUM“, a piramis alján pedig római számokkal az 1776-os szám található. A háromszögbe zárt szem a kereszténységben a Szentháromság jelképe, de Egyiptomban az alvilág jelképe volt, így vették át, mint Lucifer, az ördög jelét.. A piramis meg az Illuminátusokat jellemzi. Maga az Annuit Coeptis kifejezés is érdekes. Jelentése: “megáldja a vállalkozásunkat”. Hogy ki? Ő. Ő lehet Isten is, de akár Lucifer, az ördög, az Illuminátusok istene is. A Korok új rendjéhez gondolom, nem kell kommentárt fűznöm, de később még fogok róla beszélni. Az 1776-os szám is érdekes. Ugyanis ekkor nem csak a Függetlenségi Nyilatkozat került kiadásra, hanem ez év május elsején alakult meg az Illuminátusok Rendje is. Persze Amerikának is megvan a saját magyarázata a szimbólumra, de el lehet gondolkodni rajta, hogy az Illuminátus értelmezéshez kellő véletlenek elég nehezen jöhettek össze, ahhoz, hogy csupán véletlenek legyenek.

 

1776. május 1. Adam Weishaupt megalapította az illuminátus Rendet. Diákévei során bekerült a szabadkőművesek közé, és az ekkor már valószínűleg működő Rendet hivatalosan is megalapította. A szabadkőműveseket nagyon gyorsan magukba olvasztották, és elkezdtek dolgozni az új világrenden, úgy irányították a cselekményeket, hogy az esetleges kudarc esetén ne a Rend, hanem valami alcsoportja bukjon le, akiket névtelen vezetők irányítanak, így nem lehet visszavezetni azt a vezetőkre. De sajnos gyanúba kerültek, így a Rendet betiltották, tagjaikat megölették, maga Adam Weishaupt még egy ideig harcolt, de őt is megölték. Ettől a pillanattól fogva a Rend sose tűnt fel nyíltan a történelemben.

 

Az illuminátus rendet alapvetően 13 család vezeti:

A Rothschild dinasztia uralja a világ pénzügyeit, ők döntik el naponta az arany árát, és a Federal Reserve System 53%-os többlettulajdonosaként ő határozza meg a dollár értékét is. Mára kb. 8500 milliárd dollár vagyonuk lehet, és több bankhálózat áll az ellenőrzésük alatt.

A Wartburg dinasztia egy nagyon gazdag német bankárcsalád, akik egyenrangúnak tekintik magukat a Rothschild-okkal. Paul Wartburg volt az, aki Rothschild-ok megbízásából segítette a Federal Reserve System -et.

A Rockefeller-ek amerikai telepesek voltak, de nagy ívű pályát futottak be, segítettek a CIA és az FBI létrejöttében, ma a Delta Airlines is a befolyásukba tartozik.

A DuPont dinasztia nagyon fontos volt az oktatás kialakításában, fontosnak tartották, hogy a gyerekeket kiskorukban saját nézeteik szerint vezessék. Az UNESCO-t is ők alkották meg. Ma a világ hadiiparát ők felügyelik.

A Russel család a 18. sz. elejétől fogva az ópiumkereskedelem előkelő helyzetet töltenek be.

 Az Onassis dinasztia a kőolaj iparágát irányítja, birtokukban van a világ legnagyobb kőolajszállító flottája.

A Bundy-k az amerikai főhivatalnokok tanácsosaiként váltak híressé, minden információhoz hozzájutnak, és ezeket bármilyen szinten korlátozhatják a továbbjutásban.

A Kennedy-ek nagyon sok uralkodóházba beházasodtak, így hatalmas befolyásuk lett a világra, a 2. Világháborúban Joseph Kennedy látszólagosan ellenezte a háborút, de közben Roosevelttel mindent megtettek a becsatlakozásért.

A Collins, a Freeman, a Li és az Astor családok a további illuminátus vezetők.

 

A eddigieket hallva, gondolom már senkinek sincs kétsége abban, hogy nagyon komoly gazdasági hatalom összpontosul a családok kezeiben. Jelenleg úgy néz ki, hogy az atomenergia lesz a jövő energiaellátásának vezetője. Tudják ezt ők is, ezért van a világ uránkészleteinek 80%-a a Rotschildok tulajdonában. Így biztosítják be, hogy mindig meglegyen a hatalmuk és az erőforrásaik a tervük véghezviteléhez.

 

Most beszélnék az Illuminátusok által megálmodott Új világrendről, itt jön szóba az idézet az 1 dollárosról, „A korok új rendjéhez”.

Az új világrend hét pontba lehet összefoglalni:

1. Minden fennálló kormányzat megdöntése

2. A magántulajdon eltörlése

3. Az öröklés megszüntetése

4. A patriotizmus felszámolása

5. A vallás megszüntetése

6. A házasság eltörlése

7. Egy világkormány létrehozása

 

Szóval az a céljuk, hogy az egész világ felett egyetlen kormány álljon, akiknek semmibe se kerül irányítani a földet. Az ilyen körülmények között élő embereknek nincsen nemzeti öntudatuk, se vallási, érzelmi vagy tárgyi kötődésük. A szexualitást is teljesen szabaddá teszi. Ezt tartják az ember ősi, természetes állapotának, amihez vissza kell térni. Ezt, mint a teremtésnél, egy hatalmas káoszból való újjáépítéssel kell elérni, ezért uralják a világ hadiiparát, hogy egy esetleges harmadik világháborúban ők döntsék el, hogy ki hal meg, és ki marad életben. Érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon e célok felé halad-e a világ. A mai társadalomban hányan vallásosak aktívan? Hány emberről mondható el, hogy igazán nemzeti érzelmű? Hány pár köt tartós házasságot? Véleményem szerint egyre kevesebb. Hogy ez tényleg az Illuminátusok ténykedésének köszönhető-e, annak az eldöntését a hallgatóságra bízom, de gondolkodjanak el azon, hogy a 18. sz. óta mely pontokon haladtunk közelebb ezekhez a rettenetes célokhoz.

Ennek a haladásnak az egyik példája az ENSZ, ami nem sokkal a Második Világháború vége után alakult meg. Ez gyakorlatilag egy prototípusa az Illuminátusok által kitalált világkormánynak. Az ENSZ-nek két nagyon fontos szerepe van. Mégpedig az életkörülmények kiegyenlítése és egyfajta világrendőrségi szerep ellátása. Gondoljuk csak el a rengeteg támogatást, amit a fejlődő országoknak nyújtanak. Az új világrendben nem lehetnek gazdag és szegény országok, mert az a rend felborulásához vezetne. És szintén fontos az eddig kialakult rend fenntartása. Ezek mellett folyamatosan jelennek meg a nemzetközi szervezetek, például az EU vagy mint a régiek, az USA. Egy idő után már csak kontinenskormányok lesznek, és aztán azokat is egyesíteni lehet egy nagy világkormány alá.

És végül egy kis számmisztika. Szeptember 11, vagy ahogy mondani szokás 9/11, a számjegyek összege 9+1+1=11. Továbbá szeptember 11.-e az év 254-ik napja, 2+5+4=11. És szeptember 11.-e után már csak 111 nap van hátra az évből. 1941. szeptember 11 .-én kezdődik meg a Pentagon építése, amit ugyanúgy 2001-ben szeptember 11-én terrortámadás ért, a repülőn 65 utas volt. Térjünk vissza az igazi katasztrófához, az ikertornyok lerombolásához, nem kell sok képzelőerő, hogy a tornyokat 2 db 1-esnek lássuk, és így kiadják a 11-es számot. Az első becsapódó gép az American Airlines 11-es járata volt, a fedélzetén 92 fő tartózkodott, vagyis megint a 11-hez lyukadtunk ki. A második gépen 56 fő volt. Ez a gép 9 óra után 2 perckor csapódott be. A déli torony 65 perccel a becsapódás után omlott össze. A gépeken összesen 254 utas volt. A Madridi merénylet 911 nappal történt az ikertornyok lerombolása után. Ezek már így se történhettek csupán véletlenül, de lássunk még néhány adatot:  New York állam 11.-ként lett az Egyesült Államok tagállama. New York City, Afghanistan, The Pentagon, George W. Bush, Ramzi Yousef (a merénylet gyanúsítottja) mind- mind 11 betűből állnak. És persze New Yorkban a segélyhívószám 911.

Lehet, hogy ez a sok adat mind összefügg, és a merénylet csupán egy pénzügyi fogás az Illuminátusok számára, nekik nem számít 3300 emberélet, csak a pénz, gondolkozzatok el rajta, hogy a világ minden mozdulatát irányítják, és csak a nagy pillanatra várnak, hogy elhozzák az Új Világrendet.

Köszönöm.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://famano.blog.hu/api/trackback/id/tr19505360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasó 2008.09.28. 16:08:05

Szia

Ajánlom,(ha még nem olvastad) David C Kortentől
a "Tőkés társaságok világuralma" című könyvet.
süti beállítások módosítása